Het team

Tweewielerspecialist Borst heeft in 2011 zijn 75-jarig jubileum gevierd. Sinds 2001 is het bedrijf gevestigd aan de Nieuwveenseweg 21 te Nieuwkoop. Met het ruime, moderne pand van 2000 m² de grootste tweewielerspecialist in de regio. Het enthousiaste team -bestaande uit Piet en Gré Borst, André Borst en Heidi Epping en monteur John- staat graag voor u klaar!

Tweewielerspecialist Borst is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van fietsen, scooters en accessoires daarvan. Daarbij hebben we een modern ingerichte werkplaats voor de reparatie van fietsen en scooters. In onze winkel zijn de volgende fiets- en scootermerken vertegenwoordigd: Gazelle, Batavus, Giant, Koga, Sparta, Merida, Raleigh, Alpina en Cortina. Scooters en bromfietsen van: Yamaha, Peugeot, Aprilia, Piaggio, Vespa en Sym.

Onze winkel bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond staat een uitgebreide collectie stads-, elektrische- en kinderfietsen met bijbehorende accessoires. Tevens staat op de begane grond een ruime collectie scooters en bromfietsen en een groot assortiment helmen en accessoires voor de scooter. Op de eerste verdieping staat onze collectie sportieve fietsen, zoals racefietsen, atb’s en hybrides. Ook hebben wij een grote collectie gebruikte fietsen (ca. 150 stuks, inclusief drie maanden garantie).

Daarbij hebben we op de eerste verdieping een uitgebreide kledinghoek voor de sportieve fietser en een grote sortering in Shimano fietsschoenen en helmen van BBB, Bell en Giro. Tevens een ruim aanbod in sportieve tassen van de merken Agu en Ortlieb.